Of Course

Of Course is meer dan specialist en adviseur in financiën. Wij willen jou als ondernemer graag op een andere manier laten kijken naar je bedrijf. Administratie en cijfers zijn een belangrijk instrument om je bedrijf te sturen. Wij zijn van mening dat de uitkomst van jouw cijfers nauw samenhangen met jouw gedrag als ondernemer.  Daarom kijken wij altijd naar de onderneming én naar de ondernemer; het zijn communicerende vaten. Door je te coachen en te adviseren ondersteunen wij je proactief in het behalen van jouw gewenste resultaten. 

Durf jij eerlijk naar jezelf én je onderneming te kijken? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Middel 5

Graag werken bij Of Course?

Door groei van onze activiteiten zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Of Course is een kwalitatief uitmuntende onderneming met een persoonlijke benadering, gestationeerd in Houten en Amsterdam.
 

Of Course Houten & Amsterdam

Of Course combineert de verschillende diensten en opereert vanuit de overtuiging dat het pas echt ‘werkt’ als het vanuit jouw bestaansrecht en essentie is ontstaan. Wij helpen je daarbij en verwelkomen je graag bij ons voor een vrijblijvend gesprek waarin je geprikkeld en verrast wordt.

Ondernemerwijzer is een label van Of Course.