Corporate Finance services

Of Course Corporate Finance biedt ondernemers verschillende diensten in Corporate Finance. Bekijk hieronder het volledige aanbod.

MKB Aankoop en Verkoop

Gedegen strategisch- en financieel advies zodat jij de juiste afwegingen kunt maken in overname- en fusietrajecten. Wij ontzorgen je van begin tot het eind.

MKB Waarderingen

Met specialistische kennis waarderen wij ondernemingen. Wij doen dit al meer dan 20 jaar.

MKB Financiering

Wij bieden hulp bij het aanvragen van een bancaire financiering voor een overname en ondersteunen bij het opstellen van de meerjarenbegroting.  

MKB Bedrijfsopvolging

Een goed geregelde opvolging is de beste investering in de toekomst van het familiebedrijf. Kan de opvolging binnen de familie geregeld worden, of is het beter te verkopen aan een ander bedrijf? Of Course begeleidt en adviseert.

MKB MBI/MBO

Of Course adviseert bij MBI's en MBO's. Het traject van een Management Buy In of Management Buy Out heeft een goede voorbereiding, financiering en gedegen ondernemingsplan nodig. 

MKB Second Opinion

Ondernemers hebben bij strategische beslissingen behoefte aan een klankbord. Bij onderwerpen als bedrijfsoverdracht, reorganisatie, waarderingen, financiële- of fiscale optimalisatie vervult Of Course deze rol.

MKB Mediation

Of Course treedt bij geschillen op als mediator om te helpen bij het vinden van een gezamenlijke oplossing. Groot voordeel is dat jij de baas blijft over de oplossing van het geschil en de relatie niet onnodig wordt beschadigd.

MKB M&A Optimizer

Beter rendement halen uit een M&A transitie? Wordt de zachte kant niet gemeten, getoetst en geoptimaliseerd?

Meer informatie over de Corporate Finance services?

Wil jij meer weten over de corporate finance services van Of Course, neem dan vrijblijvend
contact met ons op.