Business Coaching 

Of Course ondersteunt ondernemers en executives met verschillende coaching services. Bekijk
hieronder het volledige aanbod.

Ondernemerscoach Amsterdam

Met resultaatgerichte coaching en de Ondernemers Scan helpt Of Course je met je kracht en zwakte bloot te leggen en met het ontwikkelen van de juiste ondernemersvaardigheden.

Executive coaching

Voor ambitieuze boardmembers biedt Of Course met Diamond Coaching een hoogwaardig 1-op-1 Executive Coaching traject op maat.

Succes programma 10-20 dagen

Speciaal gericht op start-ups, scale-ups en ondernemingen op zoek naar expansie. In dit groepstraject maken we jouw bedrijf succesvoller en leren de deelnemende ondernemers van elkaar.

Business Coach Utrecht Edwin Haring

Executive & Business Coach Edwin Haring,  luistert actief naar hoe jij in je executive rol en onderneming staat. We leren je om eerlijk naar jezelf en je organisatie te kijken, én je focus te verleggen. Als je door je angsten heen gaat, open je nieuwe deuren.

Neem contact op
Edwin

Business Coach Amsterdam Soraya Geerdink

Soraya Geerdink is Executive & Business Coach bij Of Course. Zij is psychologe met als specialiteit positieve psychologie. Positieve psychologie toont aan dat wanneer mensen een hoog niveau van emotioneel, sociaal en psychologisch welbevinden ervaren, zij beter in staat zijn overeind te blijven in onze competitieve samenleving. Soraya helpt je ontdekken hoe jij je welbevinden kan vergroten. Met haar heldere blik biedt Soraya tevens hulp bij het ontrafelen van complexe situaties en begeleidt, waar nodig, DGA's en werknemers in het maken van moeilijke keuzes in hun leven. 

Neem contact op

soraya-geerdink

Meer informatie over Executive Coach & Business Coaching

Wil jij meer weten over hoe de coaching diensten van Of Course kunnen bijdragen aan het succes van jouw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.